Fönsterputs

Fönsterputsning i Nacka Värmdö Stockholm
Kvalitet – Personlig service – Miljö – Förmånliga priser
Spara tid – Låt oss ta hand om era fönster!
Det finns ingenting som är så fint och gör ett hem så fräscht som rena putsade fönster. Vi förstår att fönsterputsning ofta tar lång tid, när man ska göra det själv, och ibland svårt att få till sådär riktigt bra. Därför ser vi på Esset Fönsterputs hellre att ni lägger er tid på någonting roligare och lämnar fönsterputsningen till oss. Vi gör det mesta inom fönsterputsning i ditt hus, lägenhet byggen eller kontor På ett effektivt sätt och med professionellt utförande rengör och tvättar vi era fönster såväl utvändigt som invändigt, även mellan fönsterna. Oavsett om det är höga, låga, spröjsade, stora och små fönster så kan vi lova dig ett ” skinande rent resultat”

Pris
För att på bästa sätt kunna erbjuda er, både bästa möjliga fönsterputsning, men också till ett förmånligt pris åker vi först ut till er och tittar på fönsterna för att göra en bedömning.

Självklart kan ni som kund också nyttja RUT-avdraget när ni anlitar oss.

Vi tar givetvis kostnadsfritt emot offertförfrågningar.

Nöjd-kund- garanti
Att ha nöjda, återkommande, kunder är ingen slump. För oss på Esset Fönsterputs är det självklart att lämna våra kunder nöjda. Med över 30 års erfarenhet kan vi erbjuda professionell och effektiv fönsterputsning och vi lämnar garanti på fönsterputsningen.
Skulle ni mot förmodan vara missnöjda med fönsterputsningen kommer vi ut och åtgärdar helt utan extra kostnad eller krångel.